Van Loods naar Loodz

Van Loods naar Loodz
 
Bij de Weievensehoeve was De Loods onder de bewoners al jaren een begrip. Het was een plek om gezellig samen te komen, er kon gesport worden en er was ruimte voor creativiteit. Onze John Is al jaren het vaste gezicht van De Loods. Afgelopen jaar is (zijn) Miranda hem daar komen versterken en werden oude ideeën nieuw leven ingeblazen en nieuwe plannen gesmeden…
 
Maandenlang hebben John & Miranda (samen met onze bewoners) heel hard gewerkt om De Loods een nieuw uiterlijk te geven. Van maandag t/m vrijdag worden er nu steeds wisselende activiteiten aangeboden voor onze bewoners. Miranda zal elke drie weken een nieuwe cursus aanbieden, er kan onder leiding van John geklust worden aan fietsen, houtbewerking, er is ruimte voor productie en bewoners kunnen aan eigen projecten komen werken.
Daarnaast is er een heuse kringloopwinkel met koffiehoek gebouwd. Hier worden naast spullen die worden ingezameld ook pronkstukken verkocht die onze bewoners zelf hebben gemaakt. Het is een plek waar bewoners meehelpen bij het runnen van de winkel en de opbrengst van deze winkel wordt gebruikt om extra activiteiten te kunnen organiseren binnen de Weievensehoeve. Een plek waar we medebewoners van onze gemeente kunnen ontvangen en kennis kunnen laten maken met allen die de Weievensehoeve zo bijzonder maken.
We willen jullie dan ook met trots laten weten dat vanaf vandaag Activiteitencentrum DE LOODZ is geopend.
De Loodz vanaf nu geschreven met een Z. De Z van Zorg want vanuit de zorg die wij leveren is dit idee ontstaan. Maar ook geschreven met een een Z omdat wij en onze bewoners net een beetje anders zijn dan de rest. Iedereen die bij ons werkt en woont, krijgt alle ruimte om zijn eigen unieke zelf te zijn. Of ze nou binnen of buiten de gebaande paden willen lopen. Wij lopen met ze mee.
 
NB. Door de huidige lockdown is de kringloopwinkel helaas nog niet toegankelijk voor publiek. Zodra we open mogen, hopen we jullie allemaal te kunnen verwelkomen!
Share This