Onze medewerkers

Onze kanjers, jouw maatje

Anne Hottinga
Persoonlijk begeleider/ Teamco

Chris Linders
Persoonlijk begeleider

Devin van der Lee
Stagiaire

Diane van der Lee
Stagiaire

Geert Wouters
Persoonlijk begeleider

Heino van der Lee
Directeur bedrijfsvoering

Hilde van Schijndel
Persoonlijk begeleider

John van den Berk
Huismeester

Kim van Acht
Persoonlijk begeleider

Marèse Logister
Directeur zorg

Mark van de Rijt
Persoonlijk begeleider

Miranda van den Berk
Activiteitenbegeleidster

Nick Peeters
Persoonlijk Begeleider

Nikki Robberegt
Persoonlijk begeleider

Nikki Wouters
Persoonlijk begeleider

Pien Swinkels
Stagiaire

Robin van Kronenburg
Zorgcoördinator

Ruud Hasselt
Teamcoördinator

Sally Schell
Interieurverzorgster

Sara Musch
Manager bedrijfsvoering

Sharon Jansen
Persoonlijk Begeleider

Tanja Schepers
Persoonlijk begeleider

Tatjana Coufreur
Teamcoördinator

Tibor Beniers
Zorgmanager

Wies Boeijen
Persoonlijk begeleider

Anne Hottinga

Persoonlijk begeleider/ Teamcoördinator

“Hoi allemaal!

Mijn naam is Anne. Ik ben ondertussen alweer wat jaren werkzaam bij de Weievensehoeve. Ik heb de opleiding SPH afgerond en ben vanuit daar bij de Weievensehoeve gebleven. Ik werk hier met erg veel plezier en word blij van onze bewoners en het werk. Ik vind het belangrijk om samen te werken met de bewoners en samen stappen te zetten. Geen dag is hetzelfde, wat het werken hier bijzonder maakt. Naast persoonlijk begeleider ben ik ook werkzaam als teamcoördinator. Buiten mijn werk geniet ik van momenten met vrienden en familie en hou ik ervan om creatief bezig te zijn.”

anne@weievensehoeve.nl

Chris Linders

Persoonlijk begeleider

In 2016 ben ik gestart bij de Weievensehoeve als stagiair. Na mijn opleiding in 2018 ben ik begonnen bij de Weievensehoeve als persoonlijk begeleider. Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Sint-Oedenrode, samen met mijn vrouw en dochtertje.
Mijn drijfveer voor dit werk is om de bewoner en mezelf te zien groeien in een persoonlijk traject en de waardering en het vertrouwen wat je terugkrijgt van de samenwerking.

chris@weievensehoeve.nl

Devin van der Lee

Stagiaire

“Hoi mijn naam is Devin van der Lee. Ik ben in November 2021 begonnen met stagelopen voor een leidinggevende opleiding. Tijdens deze periode heb ik veel op de groep gestaan en ben ik erachter gekomen dat ik het werken op de groep superleuk vindt. Ik heb ervoor gekozen om het jaar erop de opleiding persoonlijk begeleider te gaan volgen. Nu werk ik nog steeds met plezier hier bij de Weievensehoeve.

devin@weievensehoeve.nl

John van den Berk

Huismeester

Ik ben John van den Berk, bijna 51 jaar en getrouwd met Miranda de zus van Heino. Wij hebben 2 dochters (19 en 14 jaar).  Mijn functie is huismeester / manusje van alles. Ik ben voornamelijk werkzaam op de loods. Hier kan men terecht voor dagbesteding zoals sporten, productie, muziek maken, houtbewerking, schilderen etc. Of om gewoon te kletsen. Ik werk hier nog niet zo lang (maart 2019) maar vind het erg leuk. Het is iets heel anders dan wat ik hiervoor gedaan heb. Ik was namelijk service-chauffeur bij een wasserij. Het is een hele leuke afwisselende baan en ik hoop dat ik het tot aan mijn pensioen kan blijven doen.

john@weievensehoeve.nl

Heino van der lee

Directeur bedrijfsvoering

Ik stel me even voor: ik ben Heino van der Lee. In 1973 geboren op 28 augustus.  Ik ben vader van 3 kinderen en 3 bonus kinderen. Ik ben medeoprichter van de Weievensehoeve, onze droom. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de zorg, binnen verpleeghuis en GGZ-instellingen. Sinds september 2015 ben ik met het mooiste team dat er bestaat aan het bouwen aan de Weievensehoeve.  Mijn passie is muziek, sport en natuur. Ik kan daar erg van genieten. De vraag waarom ik gestart ben met de weievensehoeve is voor mij eenvoudig te beantwoorden: gezamenlijk met bewoners en ons team de zorg op een andere manier vormgeven. In verbinding staan en het gezamenlijk doen i.p.v. te bepalen voor de ander. Trilangerie en het samendoen zijn voor mij sleutelwoorden. De motivatie van onze bewoners is daarbij essentieel.

heino@weievensehoeve.nl

06-2523 1756

Hilde van Schijndel

Persoonlijk begeleider

Hallo mijn naam is Hilde van Schijndel. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij de Weievensehoeve.

Ik ben gestart als stagiaire, en uiteindelijk doorgegroeid naar de functie persoonlijk begeleider.

In deze periode heb ik de studies: sociaal maatschappelijk dienstverlener en Health & Sociale work afgrond.

Ik geloof niet in een standaard aanpak, omdat elke bewoner baat heeft bij een persoonlijk aangepaste werkwijze. Zo investeer ik graag op een actieve manier in de bewoners. Het liefst ben ik namelijk samen met de bewoners aan het werken in de kloostertuin. De samenwerking met dier en natuur laat de bewoners groeien. De bewoners leren namelijk omgaan met de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken, maar ook leren ze om rust te vinden bij dier en natuur.

Ik vind het mooi om de bewoners en mezelf te zien groeien in dit traject. De waardering en het vertrouwen wat ik ervoor terugkrijg laat mij groeien binnen mijn werk.

hilde@weievensehoeve.nl

Marèse Logister

Directeur zorg

Hallo, ik ben Marese Logister en ik ben de directeur van de Weievensehoeve, samen met mijn partner Heino van der Lee.
Ik heb jarenlang gewerkt als activiteitenbegeleidster binnen een verpleeghuis. Dieren en vooral paarden zijn mijn grootste passie. Dieren oordelen niet en zijn altijd oprecht. Een aantal jaar geleden heb ik me om laten scholen tot coach middels paard. Doordat ik met verschillende doelgroepen heb gewerkt binnen de zorg is mijn ervaring binnen de zorg erg groot.

marese@weievensehoeve.nl

06-1301 7060

Mark van de Rijt

Persoonlijk begeleider

Sawatdee Khrap (hallo) mensen, mijn naam is Mark van de Rijt. Ik kom uit Sint-Oedenrode en ben zins 2017 actief bij de Weievensehoeve. De eerste paar jaar als stagiair en tegenwoordig als persoonlijk begeleider. De afgelopen jaren heb ik hier met veel plezier gewerkt. Wat ik zo fijn vind, is dat er altijd wat te doen is en dat er variatie is in het werk. Zo werk ik een ochtend lekker buiten op de boerderij en de andere ochtend op kantoor. Daarnaast ben ik een persoon die wel in is voor wat humor, het leuk vindt om iets te ondernemen met mijn vrienden en daarbij het leven niet altijd even serieus te nemen. Ik hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden over wie ik ben. En zoals we het hier altijd zeggen houdoe he.

mark@weievensehoeve.nl

Miranda van de Berk

Miranda van den Berk

Activiteitenbegeleidster

Hoi allemaal,

Ik ben Miranda van den Berk, getrouwd met John onze huismeester. We hebben twee kinderen Bo en Pam. Ik ben per 1 april 2021 bij de Weievensehoeve komen werken als activiteitenbegeleidster. Heino is mijn broertje en die bood mij een mooie nieuwe uitdaging aan. Na bijna 30 jaar als coupeuse in een bruidszaak te hebben gewerkt, fiets ik nu drie dagen in de week naar mijn werk met super veel plezier. Een hele mooie nieuwe toekomst ga ik hier tegenmoet, dat weet ik zeker.

Liefs Miranda.

miranda@weievensehoeve.nl

Nick Peeters

Nick Peeters

Persoonlijk begeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Nick Peeters en ik ben 33 jaar. Sinds september 2022 werkzaam bij de Weievensehoeve.Samen met mijn vriendin heb ik 2 prachtige zoontjes van 6 en 2 en wonen wij in Eindhoven.Na ruim 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging, die ik volledig terug vind bij de Weievensehoeve.Een plek waar ik ervaar dat er ruimte is voor elkaar, hiermee doel ik op onze mooie bewoners maar ook zeker op onze prachtige collega’s.De Weievensehoeve geeft mij alle ruimte tot het ontwikkelen van mezelf en stimuleert eigenschappen als het nemen van eigen initiatieven en creativiteit.Daarbij vind ik het belangrijk om samen een begeleidingstraject aan te gaan, waarbij we naast elkaar lopen in het proces en we van elkaar mogen leren.Ik ervaar bij de Weievensehoeve dat zorg echt op een andere manier geboden kan worden door de bewoner het meest belangrijk te maken en vanuit daar te timmeren aan de weg naar succes.

nick@weievensehoeve.nl

Nikki Robberegt

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Nikki Robberegt, 25 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van Brabantse gezelligheid. Ik werk binnen de Weievensehoeve als persoonlijk begeleider. Wat me zo aan trekt aan het werken bij de Weievensehoeve is dat er ruimte is voor eigen initiatieven en creativiteit. Daarnaast werk je echt samen met de bewoner aan zijn/haar ontwikkeling en kun je op maat te werk gaan. Ik ervaar zowel binnen het team als bij onze bewoners een warm familiegevoel!

nikki@weievensehoeve.nl

Nikki_Wouters

Nikki Wouters

Persoonlijk begeleider

Hooooii! Ik ben Nikki en ik heb eerst vanaf september 2020 stage gelopen bij de Weievense hoeve. Nu ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider.

De hoeve is een hele fijn plek om op te bloeien tot een persoon die je wilt zijn.

De begeleiding kijkt naar iedereen wat diegene nodig hebt, ook naar jou.

Zo heb ik echt het gevoel gekregen dat iedereen er mag zijn en iedereens keuze altijd goed is. Ik heb besloten om na mijn stage periode hier te blijven werken als begeleider omdat hier nog zoveel te leren valt, en omringt ben door fijne mensen.

Naast het werken vind ik het erg fijn om samen met vrienden en familie te zijn en te genieten van elkaar onder een genot van een hapje, drankje en spelletjes!

nikki.wouters@weievensehoeve.nl

Nikki_Wouters

Pien Swinkels

Stagiaire

Hi allemaal, 
Mijn naam is Pien en ik woon net als onze bewoners in het mooie Rooi. Ik volg de studie Toegepaste Psychologie aan de Fontys in Eindhoven, in september 2022 heb ik voor deze opleiding een half jaar stage gelopen bij de Weievensehoeve. Dit is mij erg goed bevallen, ik heb hier veel mogen leren en er liggen vele kansen binnen de Weievensehoeve voor zowel bewoners als medewerkers, wat ertoe geleid heeft dat ik inmiddels persoonlijk begeleider ben. Ik werk met veel plezier samen met mijn fijne collega’s en leuke groep bewoners.

Pien@weievensehoeve.nl

Robin van Kronenburg

Zorgcoördinator

Mijn naam is Robin van Kronenburg. Sinds februari 2017 met veel enthousiasme, werkzaam bij de Weievensehoeve. Na het afronden van mijn studie Pedagogiek ben ik aan de slag gegaan als persoonlijk begeleider en later als Zorgcoördinator. 
Ik heb volledig het gevoel dat de Weievensehoeve bij mij past.  Dit omdat de Weievensehoeve mij alle ruimte geeft tot het ontwikkelen van mezelf. Zo heb ik in de afgelopen jaren de opleiding CGT en EMDR afgerond. Verder ben ik erachter gekomen dat het werken met deze doelgroep mijn passie is. Ik ervaar bij de Weievensehoeve dat de zorg echt op een andere manier geboden kan worden, waarbij de bewoner (en netwerk) het meest centraal staat. Daarbij ben ik altijd in voor een praatje en een knuffel. 
In mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met paardrijden en wandelen met hond Moos. De vriendelijke bruine Labrador is ook vaak te vinden op de Weievensehoeve. Hij vindt het fantastisch om hier over het terrein te wandelen en te spelen met bewoners. Verder zoek ik graag de gezelligheid op bij vrienden en familie.

robin@weievensehoeve.nl

Ruud_hasselt

Ruud Hasselt

Team coördinator

‘Ik ben Ruud Hasselt en met een ‘kleine omweg’ hier sinds 2022 werkzaam. Ik voel me bevoorrecht om hier tussen zulke mooie en bijzondere mensen te mogen werken. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Baarle-Nassau en heb twee zoons.

In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vrienden en sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Ik hoop nog vele mooie ervaringen hier op te doen en mijzelf (en anderen) flink te mogen ontwikkelen. Tot ziens op ons mooie klooster!’

ruud@weievensehoeve.nl

Ruud_hasselt

Sally Schell

Interieurverzorgster

Hallo, ik ben Sally.
Ik ken Heino en Marese al best ’n tijdje.
Het bedrijf “de Weievensehoeve” heb ik groot zien worden.
We hebben samen ook al best het een en ander beleefd.
Ik werk als “interieurverzorgster” en dat doe ik met veel passie en nog meer plezier.
Het vooruit helpen van collega’s of bewoners dat ligt mij op mijn hart.
Nu werkzaam ook in het “klooster” wat ik vroeger zo’n eng gebouw vond.
Nu dat ik er mag werken, is het zo’n fijn sereen gebouw.
Gewoon heerlijk om daar te zijn.
We hebben ook een geweldig team, enne zeg maar gerust familie.
Ik ben bevoorrecht om daar deel van uit te mogen maken.
Hoop dat het mij gegund is om daar nog heel lang te blijven werken.

Sara Musch

Sara Musch

Manager bedrijfsvoering

Toen ik voor het eerst op bezoek kwam bij de Weievensehoeve wist ik meteen dat dit een plek was waar ik graag mijn steentje wilde bijdragen. Dit is een plek waar een ieder mag zijn wie hij is. Waar er gekeken wordt naar het individu en zijn persoonlijke behoeftes. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze gezien worden en ze omarmen met liefde. Na dat eerst een tijdje te hebben gedaan als  vrijwilliger bij de Weievensehoeve, ben ik nu werkzaam als manager bedrijfsvoering. Mijn zowel creatieve-  als zorgachtergrond  komt hier goed bij van pas. Ik voel me bevoorrecht dat ik onderdeel mag zijn van een team dat elke dag het verschil maakt voor onze bewoners.

sara@weievensehoeve.nl

Sara Musch

Sharon Jansen 

Persoonlijk Begeleider

Mijn naam is Sharon Jansen en ik ben sinds juni 2023 werkzaam bij de Weievensehoeve als persoonlijk begeleider. Na jaren in de ouderen zorg en thuiszorg overgestapt naar de maatschappelijke opvang en later de forensische verslavingszorg .
Per toeval kwam ik in contact met de Weievensehoeve en sinds dien werk ik hier met veel plezier.
Ik woon samen met mijn vriend in Eerde en heb 2 zonen van 21 en 23 jaar . In mijn vrije tijd geniet ik graag van het gezellige Brabantse bourgondische leven .

sharon@weievensehoeve.nl

tanja_schepers

Tanja Schepers

Persoonlijk begeleider

Door een bijzondere samenloop van omstandigheden kwam ik in contact met de Weievense hoeve en ik ben heel blij dat ik hier sinds 15 november 2021 mag werken en ervaren. Het mooie aan het werk en het leven hier is dat iedereen gezien wordt zoals hij of zij is en we het beste in elkaar naar boven halen. Ik vind het fijn om een band op te bouwen met de bewoners en samen stappen te zetten die kunnen leiden tot zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en levensvreugde. Met veel liefde en plezier werk ik hier op een prachtige plek samen met een fantastisch team.

Tijdens mijn leven heb ik werkervaring opgedaan in het onderwijs en later in het begeleiden van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Omdat ik er vanuit mijn eigen ervaring achter kwam dat het lichaam, adem en beweging een helende kracht bevatten ben ik me gaan verdiepen in actieve meditaties en lichaamswerk. Later heb ik een opleiding tot ademcoach gevolgd.

Ik vind het fijn om mezelf uit te dagen in nieuwe opleidingen en situaties. Vandaar dat ik op verschillende plekken werkstages heb gelopen. Van het werken op het terras tot dagbesteding bij mensen met Alzheimer enz. Op dit moment volg ik een opleiding tot energetisch therapeut.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en wandel veel met de hond. Ook heb ik een moestuin en kook graag gezond. Verder ben ik graag samen met mijn kinderen, partner, familie en vrienden. Verre reizen maken staat altijd op mijn verlanglijstje!

tanja@weievensehoeve.nl

Tatjana Coufreur

Persoonlijk begeleider 

Wat een fijne werkplek. Ik kom hier als zorgzaam type helemaal tot mijn recht. Ik ben enthousiast en creatief en kan dit volledig tot uiting brengen binnen de Weievensehoeve. Ik vind het zo fijn dat wij hier naast de bewoner staan. Hierdoor wordt het werken heel persoonlijk en kan je veel beter ondersteunen bij de hulpvragen die er liggen.

tatjana@weievensehoeve.nl

Tibor Beniers

Tibor Beniers

Zorgmanager

Ik ben Tibor Beniers en werkzaam binnen de Weievensehoeve als zorgmanager. Na meer dan 10 jaar binnen verschillende klinieken en zorginstellingen te hebben gewerkt heb ik met veel plezier de overstap gemaakt om te gaan werken binnen een kleinschalige en familiaire zorgorganisatie. Ik zie de Weievensehoeve als een hechte organisatie waar een persoonlijke benadering voorop staat. Naast het werken heb ik ook veel gereisd en al meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd haal ik dan ook nog steeds veel plezier uit reizen en het avontuur opzoeken.

tibor@weievensehoeve.nl

Wies Boeijen

Persoonlijk begeleider 

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de GGzE, heb ik in december 2019 de overstap gemaakt naar de Weievensehoeve.
Na vele jaren in een behandelkliniek gewerkt te hebben leek het me erg passend om een mooie nieuwe uitdaging aan te gaan met deze bijzondere en leuke doelgroep van de Weievensehoeve en ze te mogen volgen en begeleiden in een volgende stap in hun leven. Ik vind het fijn om een goede band op te bouwen met de bewoners en van daaruit samen stappen te zetten richting zelfstandiger wonen.

wies@weievensehoeve.nl

Share This