Onze medewerkers

Onze kanjers, jouw maatje

Anne Hottinga
Persoonlijk begeleider

Annyta Pouwels
Zorgmanager

Bas van Waas
Persoonlijk Begeleider

Chiel van den Eertwegh
Woonbegeleider

Chris Linders
Persoonlijk begeleider

Dennis Grotenhuis
Woonbegeleider

Devin van der Lee
Stagiaire

Geert Wouters
Persoonlijk begeleider

Heino van der Lee
Directielid

Hilde van Schijndel
Persoonlijk begeleider

John van den Berk
Huismeester

Karlijn van de Aast
Persoonlijk begeleider

Marèse Logister
Directielid

Mark van de Rijt
Persoonlijk begeleider

Martijn Duymelink
Contractmanager

Miranda van den Berk
Activiteitenbegeleidster

Nick Peeters
Persoonlijk Begeleider

Nikki Robberegt
Persoonlijk begeleider

Nikki Wouters
Persoonlijk begeleider

Renee van den Broek
Persoonlijk Begeleider

Robin van Kronenburg
Zorgcoördinator

Ruud Hasselt
Teamcoördinator

Sally Schell
Interieurverzorgster

Sandra Duymelink-Ritterbusch
Office manager

Sara Musch
Manager bedrijfsvoering

Richard Weenink
Persoonlijk begeleider

Tanja Schepers
Persoonlijk begeleider

Tatjana Coufreur
Teamcoördinator

Tibor Beniers
Zorgmanager

Wies Boeijen
Persoonlijk begeleider

Zoë van Kempen
Persoonlijk begeleider

Anne Hottinga

Persoonlijk begeleider

Hoi! Bij deze stel ik me even kort voor. Mijn naam is Anne. Na een stageperiode van een jaar en een jaar afstuderen, ben ik sinds juli 2020 werkzaam als persoonlijk begeleidster op de Weievensehoeve. Tijdens mijn stage en afstuderen heb ik de Weievensehoeve en de bewoners al goed leren kennen, wat maakte dat ik enthousiast was om hier te blijven werken. Ik krijg er energie van om de cliënten te motiveren en samen stappen te zetten. Ik kan in dit werk mijn creativiteit kwijt, waarbij mezelf blijf ontwikkelen en de cliënten kan ondersteunen in hun eigen ontwikkeling.

anne@weievensehoeve.nl

Annyta_Pauwels

Annyta Pouwels

Zorgmanager

Met dit stukje van mijn hand wil ik mij even voorstellen, Ik ben Annyta Pouwels en werk sinds 1 februari bij de Weievensehoeve. Als Zorgmanager mag ik mijn aandeel leveren in dit mooie bedrijf. Vorig jaar is mijn droom om in Brabant te wonen en te werken in vervulling gegaan. En het bevalt mij uitstekend.

Hiervoor werkte ik binnen een grote GGZ instelling op de Veluwe, daar gaf ik leiding aan Beschermde woonvormen en Dagactiviteitencentra. Het verschil is groot, maar het belangrijkste van al vind ik dat wij vanuit het management goed zorgen voor personeel en bewoners, zodat wij met elkaar de beste zorg op maat kunnen leveren.

annyta@weievensehoeve.nl

Annyta_Pauwels

Bas van Waas

Persoonlijk begeleider

Qua lengte niet de grootste van het team, dat staat vast. Deze kersverse begeleider heeft een achtergrond in de verpleging, totdat hij zich liet omscholen tot toegepaste psycholoog. Praktisch, flexibel en enthousiast zijn de kerneigenschappen van deze haarloze knul. Iets wat ik vooral niet probeer te doen is mensen categoriseren op basis van hun “stoornissen” of verleden. Ik wil weten wat het verhaal is achter de mens waarmee ik verbind. Door mijn eigen ervaring en uitdagingen in het leven kan ik meestal wel een ingang vinden voor een gesprek. Na jarenlang leven zonder grenzen (her)vond ik in 2021 mijn vrede in het Christendom. Door middel van gebed, het intense proces van vergeving en het verdiepen van mijn relatie met God en mezelf heb ik mijn losbandige leven kunnen achterlaten zonder een verlangen daarnaar terug te keren. Graag zet ik mijn ervaring in om licht te brengen in de organisatie en in de wereld om mij heen.

bas@weievensehoeve.nl

Chiel van den Eertwegh

Chiel van den Eertwegh

Woonbegeleider

Mijn naam is Chiel van den Eertwegh.

Op 1 februari 2021 ben ik in dienst getreden als begeleider binnen de Weievensehoeve.

Tijdens mijn studieperiode in Nijmegen heb ik psychomotorische therapie (PMT) gestudeerd. Wat ik zo interessant hieraan vind is het kunnen stilzetten van personen bij hun persoonlijke ervaringen in een sport- en/of spelsituatie. Ondanks deze sterke interesse, ben ik na drie jaar gestopt met de PMT opleiding en gestart als woongroepbegeleider binnen de gehandicaptenzorg. Hier heb ik gemerkt dat leren en werken voor mij de ideale combinatie is.

Om mezelf weer opnieuw uit te dagen, ben ik eind vorig jaar op zoek gegaan naar iets nieuws en zodoende terecht gekomen bij de Weievensehoeve. Al snel merkte ik dat werken in de psychiatrie de juiste volgende stap voor mij is. Ik werk met veel liefde en plezier op de Weievensehoeve in een jong en gemotiveerd team.

In mijn vrije tijd houd ik mezelf veel bezig met sport en kan ik mijn ei kwijt in crossfit.
Ik ben woonachtig in Veghel en zoek graag de gezelligheid op bij vrienden en kennissen. Ook probeer ik jaarlijks wat meer van de wereld te zien in zowel binnen als buitenland.

chiel.eertwegh@weievensehoeve.nl

Chris Linders

Persoonlijk begeleider

In 2016 ben ik gestart bij de Weievensehoeve als stagiair. Na mijn opleiding in 2018 ben ik begonnen bij de Weievensehoeve als persoonlijk begeleider. Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Sint-Oedenrode, samen met mijn vrouw en dochtertje.
Mijn drijfveer voor dit werk is om de bewoner en mezelf te zien groeien in een persoonlijk traject en de waardering en het vertrouwen wat je terugkrijgt van de samenwerking.

chris@weievensehoeve.nl

John van den Berk

Huismeester

Ik ben John van den Berk, bijna 51 jaar en getrouwd met Miranda de zus van Heino. Wij hebben 2 dochters (19 en 14 jaar).  Mijn functie is huismeester / manusje van alles. Ik ben voornamelijk werkzaam op de loods. Hier kan men terecht voor dagbesteding zoals sporten, productie, muziek maken, houtbewerking, schilderen etc. Of om gewoon te kletsen. Ik werk hier nog niet zo lang (maart 2019) maar vind het erg leuk. Het is iets heel anders dan wat ik hiervoor gedaan heb. Ik was namelijk service-chauffeur bij een wasserij. Het is een hele leuke afwisselende baan en ik hoop dat ik het tot aan mijn pensioen kan blijven doen.

john@weievensehoeve.nl

Heino van der lee

Directielid

Ik stel me even voor: ik ben Heino van der Lee. In 1973 geboren op 28 augustus.  Ik ben vader van 3 kinderen en 3 bonus kinderen. Ik ben medeoprichter van de Weievensehoeve, onze droom. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de zorg, binnen verpleeghuis en GGZ-instellingen. Sinds september 2015 ben ik met het mooiste team dat er bestaat aan het bouwen aan de Weievensehoeve.  Mijn passie is muziek, sport en natuur. Ik kan daar erg van genieten. De vraag waarom ik gestart ben met de weievensehoeve is voor mij eenvoudig te beantwoorden: gezamenlijk met bewoners en ons team de zorg op een andere manier vormgeven. In verbinding staan en het gezamenlijk doen i.p.v. te bepalen voor de ander. Trilangerie en het samendoen zijn voor mij sleutelwoorden. De motivatie van onze bewoners is daarbij essentieel.

heino@weievensehoeve.nl

06-2523 1756

Hilde van Schijndel

Persoonlijk begeleider

Hallo mijn naam is Hilde van Schijndel. Ik ben sinds eind 2018 werkzaam bij de Weievensehoeve. 

Ik ben bij de Weievensehoeve gestart als stagiaire en weekend hulp. Na het afronden van mijn studie: Maatschappelijk Dienstverlener, heb ik de kans gekregen om door te groeien naar de functie Persoonlijk Begeleider. 

Momenteel ben ik naast het werken bij de Weievensehoeve ook nog druk bezig met het afronden van mijn huidige studie: Health & Social Work. 

Ik geloof niet in een standaard aanpak, omdat elke bewoner baat heeft bij een persoonlijk aangepaste werkwijze. Zo investeer ik graag op een creatieve en actieve manier in de bewoner. Het allerliefst ben ik samen met de bewoners aan het werken in de tuin of met de dieren. De samenwerking met dier en natuur laat bewoners groeien. Bewoners leren door middel van het werken met dieren en de natuur rust te vinden, maar ook leren ze om te gaan met de verantwoordelijkheden. 

Ik vind het mooi om de bewoner en mezelf te zien groeien in dit traject. De waardering en het vertrouwen wat ik er voor terug krijg laat mij groeien binnen mijn werk.

hilde@weievensehoeve.nl

Marèse Logister

Directielid

Hallo, ik ben Marese Logister en ik ben de directeur van de Weievensehoeve, samen met mijn partner Heino van der Lee.
Ik heb jarenlang gewerkt als activiteitenbegeleidster binnen een verpleeghuis. Dieren en vooral paarden zijn mijn grootste passie. Dieren oordelen niet en zijn altijd oprecht. Een aantal jaar geleden heb ik me om laten scholen tot coach middels paard. Doordat ik met verschillende doelgroepen heb gewerkt binnen de zorg is mijn ervaring binnen de zorg erg groot.

marese@weievensehoeve.nl

06-1301 7060

Mark van de Rijt

Persoonlijk begeleider

Sawatdee Khrap (hallo) mensen, mijn naam is Mark van de Rijt. Ik kom uit Sint-Oedenrode en ben zins 2017 actief bij de Weievensehoeve. De eerste paar jaar als stagiair en tegenwoordig als persoonlijk begeleider. De afgelopen jaren heb ik hier met veel plezier gewerkt. Wat ik zo fijn vind, is dat er altijd wat te doen is en dat er variatie is in het werk. Zo werk ik een ochtend lekker buiten op de boerderij en de andere ochtend op kantoor. Daarnaast ben ik een persoon die wel in is voor wat humor, het leuk vindt om iets te ondernemen met mijn vrienden en daarbij het leven niet altijd even serieus te nemen. Ik hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden over wie ik ben. En zoals we het hier altijd zeggen houdoe he.

mark@weievensehoeve.nl

Miranda van de Berk

Miranda van den Berk

Activiteitenbegeleidster

Hoi allemaal,

Ik ben Miranda van den Berk, getrouwd met John onze huismeester. We hebben twee kinderen Bo en Pam. Ik ben per 1 april 2021 bij de Weievensehoeve komen werken als activiteitenbegeleidster. Heino is mijn broertje en die bood mij een mooie nieuwe uitdaging aan. Na bijna 30 jaar als coupeuse in een bruidszaak te hebben gewerkt, fiets ik nu drie dagen in de week naar mijn werk met super veel plezier. Een hele mooie nieuwe toekomst ga ik hier tegenmoet, dat weet ik zeker.

Liefs Miranda.

miranda@weievensehoeve.nl

Nick Peeters

Nick Peeters

Persoonlijk begeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Nick Peeters en ik ben 33 jaar. Sinds september 2022 werkzaam bij de Weievensehoeve.Samen met mijn vriendin heb ik 2 prachtige zoontjes van 6 en 2 en wonen wij in Eindhoven.Na ruim 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging, die ik volledig terug vind bij de Weievensehoeve.Een plek waar ik ervaar dat er ruimte is voor elkaar, hiermee doel ik op onze mooie bewoners maar ook zeker op onze prachtige collega’s.De Weievensehoeve geeft mij alle ruimte tot het ontwikkelen van mezelf en stimuleert eigenschappen als het nemen van eigen initiatieven en creativiteit.Daarbij vind ik het belangrijk om samen een begeleidingstraject aan te gaan, waarbij we naast elkaar lopen in het proces en we van elkaar mogen leren.Ik ervaar bij de Weievensehoeve dat zorg echt op een andere manier geboden kan worden door de bewoner het meest belangrijk te maken en vanuit daar te timmeren aan de weg naar succes.

nick@weievensehoeve.nl

Nikki Robberegt

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Nikki Robberegt en ik stel mezelf graag even voor. Ik ben 23 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van Brabantse gezelligheid. Na de studie pedagogisch medewerker heb ik een tijdje op een woongroep en in het voortgezet speciaal onderwijs gewerkt. Hierna was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Wat me zo aan trekt aan het werken bij de Weievensehoeve is dat er ruimte is voor eigen initiatieven en creativiteit. Daarnaast werk je echt samen met de bewoner aan zijn/haar ontwikkeling en kun je op maat te werk gaan. 

nikki@weievensehoeve.nl

Nikki_Wouters

Nikki Wouters

Persoonlijk begeleider

Hooooii! Ik ben Nikki en ik heb eerst vanaf september 2020 stage gelopen bij de Weievense hoeve. Nu ben ik werkzaam als woonbegeleider.

De hoeve is een hele fijn plek om op te bloeien tot een persoon die je wilt zijn.

De begeleiding kijkt naar iedereen wat diegene nodig hebt, ook naar jou.

Zo heb ik echt het gevoel gekregen dat iedereen er mag zijn en iedereens keuze altijd goed is. Ik heb besloten om na mijn stage periode hier te blijven werken als begeleider omdat hier nog zoveel te leren valt, en omringt ben door fijne mensen.

Naast het werken vind ik het erg fijn om samen met vrienden en familie te zijn en te genieten van elkaar onder een genot van een hapje, drankje en spelletjes!

nikki.wouters@weievensehoeve.nl

renee_van_de_broek

Renee van den Broek

Persoonlijk begeleider 

Hooi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Renee en sinds 1 september werk ik bij de WH.

Ik heb hiervoor met verschillende doelgroepen gewerkt zoals bij de psychiatrie, op een school voor moeilijk opvoedbare kinderen en de laatste jaren bij een doveninstituut. Ik hoop hier met veel plezier te gaan werken en nog veel te kunnen leren, en mijn steentje hierbij te kunnen dragen aan deze mooie werkplek. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden op pad daarnaast hockey ik in een vriendinnenteam. 

renee@weievensehoeve.nl

Robin van Kronenburg

Zorgcoördinator

Hallo, ik zal mezelf eventjes voorstellen. Mijn naam is Robin van Kronenburg . Ik ben sinds februari 2017 met veel enthousiasme, werkzaam bij de Weievensehoeve. In eerste instantie heb ik hier een stageperiode gehad van 1,5 jaar, waarin ik ook ben afgestudeerd als HBO-Pedagoog. Daarna ben ik blijven plakken. Ik vind het fijn om bij de Weievensehoeve te werken, omdat we hier echt naast de bewoners staan. Hierdoor heb je een persoonlijke band met de bewoner. Naast mijn werk ben ik veel bezig met paardrijden, vrienden en creatief bezig zijn.

robin@weievensehoeve.nl

Ruud_hasselt

Ruud Hasselt

Team coördinator

‘Ik ben Ruud Hasselt en met een ‘kleine omweg’ hier sinds 2022 werkzaam. Ik voel me bevoorrecht om hier tussen zulke mooie en bijzondere mensen te mogen werken. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Baarle-Nassau en heb twee zoons.

In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vrienden en sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Ik hoop nog vele mooie ervaringen hier op te doen en mijzelf (en anderen) flink te mogen ontwikkelen. Tot ziens op ons mooie klooster!’

ruud@weievensehoeve.nl

Ruud_hasselt

Sally Schell

Interieurverzorgster

Hallo, ik ben Sally.
Ik ken Heino en Marese al best ’n tijdje.
Het bedrijf “de Weievensehoeve” heb ik groot zien worden.
We hebben samen ook al best het een en ander beleefd.
Ik werk als “interieurverzorgster” en dat doe ik met veel passie en nog meer plezier.
Het vooruit helpen van collega’s of bewoners dat ligt mij op mijn hart.
Nu werkzaam ook in het “klooster” wat ik vroeger zo’n eng gebouw vond.
Nu dat ik er mag werken, is het zo’n fijn sereen gebouw.
Gewoon heerlijk om daar te zijn.
We hebben ook een geweldig team, enne zeg maar gerust familie.
Ik ben bevoorrecht om daar deel van uit te mogen maken.
Hoop dat het mij gegund is om daar nog heel lang te blijven werken.

Sara Musch

Sara Musch

Manager bedrijfsvoering

Toen ik voor het eerst op bezoek kwam bij de Weievensehoeve wist ik meteen dat dit een plek was waar ik graag mijn steentje wilde bijdragen. Dit is een plek waar een ieder mag zijn wie hij is. Waar er gekeken wordt naar het individu en zijn persoonlijke behoeftes. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze gezien worden en ze omarmen met liefde. Na dat eerst een tijdje te hebben gedaan als  vrijwilliger bij de Weievensehoeve, ben ik nu werkzaam als manager bedrijfsvoering. Mijn zowel creatieve-  als zorgachtergrond  komt hier goed bij van pas. Ik voel me bevoorrecht dat ik onderdeel mag zijn van een team dat elke dag het verschil maakt voor onze bewoners.

sara@weievensehoeve.nl

tanja_schepers

Tanja Schepers

Persoonlijk begeleider

Door een bijzondere samenloop van omstandigheden kwam ik in contact met de Weievense hoeve en ik ben heel blij dat ik hier sinds 15 november 2021 mag werken en ervaren. Het mooie aan het werk en het leven hier is dat iedereen gezien wordt zoals hij of zij is en we het beste in elkaar naar boven halen. Ik vind het fijn om een band op te bouwen met de bewoners en samen stappen te zetten die kunnen leiden tot zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en levensvreugde. Met veel liefde en plezier werk ik hier op een prachtige plek samen met een fantastisch team.

Tijdens mijn leven heb ik werkervaring opgedaan in het onderwijs en later in het begeleiden van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Omdat ik er vanuit mijn eigen ervaring achter kwam dat het lichaam, adem en beweging een helende kracht bevatten ben ik me gaan verdiepen in actieve meditaties en lichaamswerk. Later heb ik een opleiding tot ademcoach gevolgd.

Ik vind het fijn om mezelf uit te dagen in nieuwe opleidingen en situaties. Vandaar dat ik op verschillende plekken werkstages heb gelopen. Van het werken op het terras tot dagbesteding bij mensen met Alzheimer enz. Op dit moment volg ik een opleiding tot energetisch therapeut.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en wandel veel met de hond. Ook heb ik een moestuin en kook graag gezond. Verder ben ik graag samen met mijn kinderen, partner, familie en vrienden. Verre reizen maken staat altijd op mijn verlanglijstje!

tanja@weievensehoeve.nl

Tatjana Coufreur

Persoonlijk begeleider 

Wat een fijne werkplek. Ik kom hier als zorgzaam type helemaal tot mijn recht. Ik ben enthousiast en creatief en kan dit volledig tot uiting brengen binnen de Weievensehoeve. Ik vind het zo fijn dat wij hier naast de bewoner staan. Hierdoor wordt het werken heel persoonlijk en kan je veel beter ondersteunen bij de hulpvragen die er liggen.

tatjana@weievensehoeve.nl

Tibor Beniers

Tibor Beniers

Zorgmanager

Ik ben Tibor Beniers en werkzaam binnen de Weievensehoeve als zorgmanager. Na meer dan 10 jaar binnen verschillende klinieken en zorginstellingen te hebben gewerkt heb ik met veel plezier de overstap gemaakt om te gaan werken binnen een kleinschalige en familiaire zorgorganisatie. Ik zie de Weievensehoeve als een hechte organisatie waar een persoonlijke benadering voorop staat. Naast het werken heb ik ook veel gereisd en al meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd haal ik dan ook nog steeds veel plezier uit reizen en het avontuur opzoeken.

tibor@weievensehoeve.nl

Wies Boeijen

Persoonlijk begeleider 

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de GGzE, heb ik in december 2019 de overstap gemaakt naar de Weievensehoeve.
Na vele jaren in een behandelkliniek gewerkt te hebben leek het me erg passend om een mooie nieuwe uitdaging aan te gaan met deze bijzondere en leuke doelgroep van de Weievensehoeve en ze te mogen volgen en begeleiden in een volgende stap in hun leven. Ik vind het fijn om een goede band op te bouwen met de bewoners en van daaruit samen stappen te zetten richting zelfstandiger wonen.

wies@weievensehoeve.nl

Share This