Onze medewerkers

Onze kanjers, jouw maatje

Anne Hottinga
Persoonlijk begeleider

Chiel van den Eertwegh
Woonbegeleider

Chris Linders
Persoonlijk begeleider

John van den Berk
Huismeester

Heino van der Lee
Directielid

Hilde van Schijndel
Stagiaire

Joeri Smit
Persoonlijk begeleider

Marèse Logister
Directielid

Mark van de Rijt
Stagiair

The only way to do great work is to love what you do.

Steve Jobs

Miranda van den Berk
Activiteitenbegeleidster

Robin van Kronenburg
Persoonlijk begeleider

Stella Bruno
Manager bedrijfsvoering

Tatjana Coufreur
Persoonlijk begeleider

Tibor Beniers
Zorgmanager

Wies Boeijen
Persoonlijk begeleider

Anne Hottinga

Persoonlijk begeleider

Hoi! Bij deze stel ik me even kort voor. Mijn naam is Anne. Na een stageperiode van een jaar en een jaar afstuderen, ben ik sinds juli 2020 werkzaam als persoonlijk begeleidster op de Weievensehoeve. Tijdens mijn stage en afstuderen heb ik de Weievensehoeve en de bewoners al goed leren kennen, wat maakte dat ik enthousiast was om hier te blijven werken. Ik krijg er energie van om de cliënten te motiveren en samen stappen te zetten. Ik kan in dit werk mijn creativiteit kwijt, waarbij mezelf blijf ontwikkelen en de cliënten kan ondersteunen in hun eigen ontwikkeling.

anne@weievensehoeve.nl

Chiel van ded Eertwegh

Chiel van den Eertwegh

Woonbegeleider

Mijn naam is Chiel van den Eertwegh.

Op 1 februari 2021 ben ik in dienst getreden als begeleider binnen de Weievensehoeve.

Tijdens mijn studieperiode in Nijmegen heb ik psychomotorische therapie (PMT) gestudeerd. Wat ik zo interessant hieraan vind is het kunnen stilzetten van personen bij hun persoonlijke ervaringen in een sport- en/of spelsituatie. Ondanks deze sterke interesse, ben ik na drie jaar gestopt met de PMT opleiding en gestart als woongroepbegeleider binnen de gehandicaptenzorg. Hier heb ik gemerkt dat leren en werken voor mij de ideale combinatie is.

Om mezelf weer opnieuw uit te dagen, ben ik eind vorig jaar op zoek gegaan naar iets nieuws en zodoende terecht gekomen bij de Weievensehoeve. Al snel merkte ik dat werken in de psychiatrie de juiste volgende stap voor mij is. Ik werk met veel liefde en plezier op de Weievensehoeve in een jong en gemotiveerd team.

In mijn vrije tijd houd ik mezelf veel bezig met sport en kan ik mijn ei kwijt in crossfit.
Ik ben woonachtig in Veghel en zoek graag de gezelligheid op bij vrienden en kennissen. Ook probeer ik jaarlijks wat meer van de wereld te zien in zowel binnen als buitenland.

chiel.eertwegh@weievensehoeve.nl

Chris Linders

Persoonlijk begeleider

In 2016 ben ik gestart bij de Weievensehoeve als stagiair. Na mijn opleiding in 2018 ben ik begonnen bij de Weievensehoeve als persoonlijk begeleider. Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Sint-Oedenrode, samen met mijn vrouw en dochtertje.
Mijn drijfveer voor dit werk is om de bewoner en mezelf te zien groeien in een persoonlijk traject en de waardering en het vertrouwen wat je terugkrijgt van de samenwerking.

chris@weievensehoeve.nl

Heino van der lee

Directielid

Ik stel me even voor: ik ben Heino van der Lee. In 1973 geboren op 28 augustus.  Ik ben vader van 3 kinderen en 3 bonus kinderen. Ik ben medeoprichter van de Weievensehoeve, onze droom. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de zorg, binnen verpleeghuis en GGZ-instellingen. Sinds september 2015 ben ik met het mooiste team dat er bestaat aan het bouwen aan de Weievensehoeve.  Mijn passie is muziek, sport en natuur. Ik kan daar erg van genieten. De vraag waarom ik gestart ben met de weievensehoeve is voor mij eenvoudig te beantwoorden: gezamenlijk met bewoners en ons team de zorg op een andere manier vormgeven. In verbinding staan en het gezamenlijk doen i.p.v. te bepalen voor de ander. Trilangerie en het samendoen zijn voor mij sleutelwoorden. De motivatie van onze bewoners is daarbij essentieel.

heino@weievensehoeve.nl

06-2523 1756

Hilde van Schijndel

Stagiaire/begeleider

Mijn naam is Hilde van Schijndel, momenteel zit ik in het examenjaar van de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlener. Ik loop nu voor het tweede schooljaar stage bij de Weievensehoeve. Hiervoor heb ik gekozen omdat ik de Weievensehoeve een leuke en leerzame stageplek vind. Het is afwisselend werk en ik krijg hier de kans om mezelf te ontwikkelen. Ik ben twee à drie dagen per week werkzaam als stagiair. Daarnaast is dit ook mijn bijbaan voor in de vakanties en de weekenden.

stagiaire@weievensehoeve.nl

Joeri Smit

Persoonlijk begeleider

Hallo beste lezer! Mijn naam is Joeri. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider bij de Weievensehoeve. Ik ga met veel plezier naar mijn werk omdat de Weievensehoeve een bijzondere en persoonlijke plek is. Iedere bewoner is uniek en we proberen zo veel mogelijk met de bewoner zijn/haar richting te bepalen. Ik haal veel energie uit het contact met de bewoners en doe mijn uiterste best om samen stappen te maken. In mijn vrije tijd reis ik graag; ik hou van het leren kennen van nieuwe mensen, landen en culturen. Ook kan ik veel genieten van prachtige natuur.

joeri@weievensehoeve.nl

John van den Berk

Huismeester

Ik ben John van den Berk, bijna 51 jaar en getrouwd met Miranda de zus van Heino. Wij hebben 2 dochters (19 en 14 jaar).  Mijn functie is huismeester / manusje van alles. Ik ben voornamelijk werkzaam op de loods. Hier kan men terecht voor dagbesteding zoals sporten, productie, muziek maken, houtbewerking, schilderen etc. Of om gewoon te kletsen. Ik werk hier nog niet zo lang (maart 2019) maar vind het erg leuk. Het is iets heel anders dan wat ik hiervoor gedaan heb. Ik was namelijk service-chauffeur bij een wasserij. Het is een hele leuke afwisselende baan en ik hoop dat ik het tot aan mijn pensioen kan blijven doen.

Marèse Logister

Directielid

Hallo, ik ben Marese Logister en ik ben de directeur van de Weievensehoeve, samen met mijn partner Heino van der Lee.
Ik heb jarenlang gewerkt als activiteitenbegeleidster binnen een verpleeghuis. Dieren en vooral paarden zijn mijn grootste passie. Dieren oordelen niet en zijn altijd oprecht. Een aantal jaar geleden heb ik me om laten scholen tot coach middels paard. Doordat ik met verschillende doelgroepen heb gewerkt binnen de zorg is mijn ervaring binnen de zorg erg groot.

marese@weievensehoeve.nl

06-1301 7060

Mark van de Rijt

Stagiair

Sawatdee Khrap (hallo) mensen, mijn naam is Mark van de Rijt. Ik ben 24 jaar, kom uit Sint-Oedenrode en loop sinds 2017 stage bij de Weievensehoeve. De afgelopen 2 jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt. Wat ik zo fijn vind, is dat er altijd wat te doen is en dat er variatie is in het werk. Zo werk ik een ochtend lekker buiten op de boerderij en de andere ochtend op kantoor. Daarnaast ben ik een persoon die wel in is voor wat humor, het leuk vind om iets te ondernemen met mijn vrienden en daarbij het leven niet altijd even serieus te nemen. Ik hoop dat jullie wat wijzer geworden zijn over hoe ik ben. En zoals we het hier altijd zeggen houdoe he.

mark@weievensehoeve.nl

Miranda van den Berk

Activiteitenbegeleidster

Hoi allemaal,

Ik ben Miranda van den Berk, getrouwd met John onze huismeester. We hebben twee kinderen Bo en Pam. Ik ben per 1 april 2021 bij de Weievensehoeve komen werken als activiteitenbegeleidster. Heino is mijn broertje en die bood mij een mooie nieuwe uitdaging aan. Na bijna 30 jaar als coupeuse in een bruidszaak te hebben gewerkt, fiets ik nu drie dagen in de week naar mijn werk met super veel plezier. Een hele mooie nieuwe toekomst ga ik hier tegenmoet, dat weet ik zeker.

Liefs Miranda.

miranda@weievensehoeve.nl

Robin van Kronenburg

Persoonlijk begeleider

Hallo, ik zal mezelf eventjes voorstellen. Mijn naam is Robin van Kronenburg . Ik ben sinds februari 2017 met veel enthousiasme, werkzaam bij de Weievensehoeve. In eerste instantie heb ik hier een stageperiode gehad van 1,5 jaar, waarin ik ook ben afgestudeerd als HBO-Pedagoog. Daarna ben ik blijven plakken. Ik vind het fijn om bij de Weievensehoeve te werken, omdat we hier echt naast de bewoners staan. Hierdoor heb je een persoonlijke band met de bewoner. Naast mijn werk ben ik veel bezig met paardrijden, vrienden en creatief bezig zijn.

robin@weievensehoeve.nl

Stella Bruno manager bedrijfsvoering Weievensehoeve

Stella Bruno

Manager bedrijfsvoering

Ik ben Stella Bruno. Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Na ruim 18 jaar in het hoger beroepsonderwijs te hebben gewerkt, ben ik in juni 2020 bij de Weievensehoeve begonnen als manager bedrijfsvoering. Het kleinschalige van de Weievensehoeve zorgt er voor dat ik mij bezig kan houden met alle facetten van bedrijfsvoering. Dat maakt mijn functie heel afwisselend. Mijn collega’s hebben allemaal veel passie voor wat ze doen en er heerst een fijn familiegevoel.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of met vrienden, kijk ik naar series of ben bezig met mode en interieur.

stella@weievensehoeve.nl

Tatjana Coufreur

Persoonlijk begeleider 

Wat een fijne werkplek. Ik kom hier als zorgzaam type helemaal tot mijn recht. Ik ben enthousiast en creatief en kan dit volledig tot uiting brengen binnen de Weievensehoeve. Ik vind het zo fijn dat wij hier naast de bewoner staan. Hierdoor wordt het werken heel persoonlijk en kan je veel beter ondersteunen bij de hulpvragen die er liggen.

Tibor Beniers

Tibor Beniers

Zorgmanager

Ik ben Tibor Beniers en werkzaam binnen de Weievensehoeve als zorgmanager. Na meer dan 10 jaar binnen verschillende klinieken en zorginstellingen te hebben gewerkt heb ik met veel plezier de overstap gemaakt om te gaan werken binnen een kleinschalige en familiaire zorgorganisatie. Ik zie de Weievensehoeve als een hechte organisatie waar een persoonlijke benadering voorop staat. Naast het werken heb ik ook veel gereisd en al meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd haal ik dan ook nog steeds veel plezier uit reizen en het avontuur opzoeken.

Wies Boeijen

Persoonlijk begeleider 

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de GGzE, heb ik in december 2019 de overstap gemaakt naar de Weievensehoeve.
Na vele jaren in een behandelkliniek gewerkt te hebben leek het me erg passend om een mooie nieuwe uitdaging aan te gaan met deze bijzondere en leuke doelgroep van de Weievensehoeve en ze te mogen volgen en begeleiden in een volgende stap in hun leven. Ik vind het fijn om een goede band op te bouwen met de bewoners en van daaruit samen stappen te zetten richting zelfstandiger wonen.

Share This