Vacatures en stages

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

VACATURE Persoonlijk begeleider

Als Weievensehoeve zijn wij gevestigd in het Damianenklooster in Sint Oedenrode. Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met een grote uitbreiding. Deze uitbreiding maakt dat wij per direct op zoek zijn naar een enthousiaste collega om ons team te komen versterken.

De Weievensehoeve is van origine een zorgboerderij die in de afgelopen 7 jaren is doorgegroeid naar een grotere zorgorganisatie, met een uitgebreid aanbod op het gebied van: beschermd wonen, ambulante woonbegeleiding en dagbesteding.

Onze doelgroep bestaat uit een diverse groep bewoners met diverse problematieken waarbij de leeftijd varieert tussen 17 en 60 jaar. De problematiek bestaat onder andere uit GGZ-, LVB-, (ex)-verslavings- en gedragsproblematiek.

Binnen de Weievensehoeve werken we met een maatjes systeem. Het maatje is de persoonlijk begeleider die gekoppeld is aan de bewoner en gaat samen met de bewoner het traject aan om de stappen naar zelfstandigheid te realiseren. Dit doet men op het tempo van de bewoner om het traject zo succesvol mogelijk te maken en om met de bewoner zoveel mogelijk succes ervaringen te gaan beleven. Voor meer informatie over onze organisatie bekijk onze website: www.weievensehoeve.nl

FUNCTIEOMSCHRIJVING Persoonlijk begeleider  (minimaal 24u)

Als persoonlijk begeleider heb je met veel verschillende doelgroepen te maken. In het groepswerk staat centraal dat je bewoners begeleid in diverse levensgebieden en jij samen met de bewoner de lijnen uitzet. De taken die binnen je rol vallen als persoonlijk begeleider gaan verder dan alleen begeleiden.Zo zorg je b.v. voor een goed financieel overzicht voor de bewoner, ga je samen kijken naar re-integratie in de maatschappij d.m.v. dagbesteding of participatie. Om dit goed vorm te geven, maken we gebruik van een begeleidingsplan. Hierin beschrijven we samen met de bewoner een passend begeleidingstraject om de juiste stappen te kunnen zetten. Daarnaast ben jij de verbinder tussen de bewoner en zijn/haar netwerk.

Naast een sympathieke open houding, is het enorm belangrijk dat je alert bent, problemen signaleert en jouw bevindingen vervolgens rapporteert. Je moet stevig in je schoenen staan en adequaat weten te handelen in verschillende situaties, je bejegening aan te passen en grenzen te stellen daar waar nodig.Ben je enthousiast geworden om als persoonlijk begeleider op de Weievensehoeve te komen werken? Solliciteer dan direct!

 FUNCTIE-EISEN 

» Je bent in het bezit van een relevant diploma, zoals SPW, SPH, MMZ, CMV of vergelijkbaar.

» Bent communicatief vaardig.

» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

» Je bent bereid om een VOG aan te vragen.

» Je hebt affiniteit met de doelgroep zoals hierboven staat beschreven.

» Overstijgend en pakt de voortrekkersrol

» Minimaal 25 jaar

» Bezit van een rijbewijs en auto

» Minimaal 3 jaar ervaring als begeleider gericht op GGZ-problematiek

» Onregelmatige werktijden

» Je bent een teamplayer maar kan ook individueel werken

ARBEIDSVOORWAARDEN 

» salaris: marktconform (richtlijnen cao ggz).

SOLLICITATIEPROCEDURE 

Spreekt de functie persoonlijk begeleider je aan en voldoe je aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je sollicitatie op naar tibor@weievensehoeve.nl of bel naar +31612564891 voor meer informatie.

Aanmeldformulier voor vacatures en stages

Contactvoorkeur*

15 + 8 =

Share This