Wonen

Van beschermd, via begeleid naar zelfstandig wonen

Fase 1

Beschermd wonen

Zorgboerderijen:

  • Weievensehoeve
  • Witte Bleek

Fase 2

Begeleid wonen

Trainingshuizen:

  • Irisstraat
  • van Rossemsstraat

Fase 3

Zelfstandig wonen

  • Appartementen

Wonen is een onderdeel van ons
3-fasenmodel
.

Fase 1, beschermd wonen

Zorgboerderij Weievensehoeve

Op het terrein van de Weievensehoeve zijn zes studio’s met elk een eigen slaap- en woonkamer, een eigen keuken en een eigen badkamer (met douche, wastafel en toilet). Van de leefruimte maken alle bewoners gebruik. Daar worden verschillende activiteiten aangeboden zoals samen koken en spelletjes doen.

Zorgboerderij Witte Bleek

Op ongeveer driehonderd meter van de Weievensehoeve staat Witte Bleek. Het huis heeft zeven woonplekken verdeeld over de geschakelde woning. In Witte Bleek 4 kunnen vier personen wonen, in Witte Bleek 6 drie personen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld.

Fase 2, begeleid wonen

Trainingshuizen Irisstraat en C. Rossemsstraat

Het wonen in trainingshuis Irisstraat (Nijnsel) en C. Rossemsstraat (Sint Oedenrode) is verbonden aan Fase 2 op de weg naar zelfstandig wonen. De huizen zijn gelegen in een rustige woonwijk en bieden ruimte voor ieder drie bewoners. Er is een gezamenlijke woonruimte, keuken en badkamer. De bewoners hebben een eigen slaapkamer.

Fase 3, zelfstandig wonen

Appartementen in Nijnsel en Sint-Oedenrode

We hebben momenteel negen appartementen in Nijnsel en Sint-Oedenrode. In deze appartementen kunnen bewoners zelfstandig wonen met ambulante ondersteuning. De zorg die geboden wordt is op maat en behoefte van de bewoner.

Share This